Catalog produse

Termeni si conditii
Termeni si conditii
Conditii de utilizare - Introducere
Pentru a comanda online trebuie sa aveti domiciliul in Romania si varsta peste 18 ani. Pot comanda din acest magazin doar persoanele care si-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul atacpc.prez.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. ATAC S.R.L. catre cumparator.

Continut site si Copyright
mall-x.ro si toate informatiile continute, incluzand texte, imagini, afise, banere, elemente grafice, scripturi sau orice alte date, sunt proprietate a companiei S.C. ATAC S.R.L. si a furnizorilor sai fiind aparat de Legea dreptului de autor.
mall-x.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale. S.C. ATAC S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor.
Fotografiile si descrierile au caracter informativ, pot fi schimbate fara aviz in prealabil si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Produsele livrate pot fi diferite fata de imaginile prezentate pe site, din cauza modificarilor aduse de producator fara a fi anuntate de acestia.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
Preturile afisate includ TVA dar nu includ si cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica pe site.

Declinarea responsabilitatii
S.C. ATAC S.R.L. nu isi asuma responsabilitate si nu va fi responsabila pentru pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. ATAC S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de pagube survenite din neonorarea comenzilor. In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoare maxima a obligatiilor fata de client este valoarea sumei incasate de la clientul respectiv.
Eventualele reclamatii in legatura cu integritatea si conformitatea produselor comandate si primite se pot aduce la cunostiinta vanzatorului in termen de 48 de ore de la primirea produsului, altfel nu se mai iau in consideratie.
 
Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului atacpc.prez.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul atacpc.prez.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor atacpc.prez.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Garantia produselor
Garantia produselor achizitionate prin magazinele ATAC cat si de pe site-ul atacpc.prez.ro, cu exceptia celor resigilate, conform legii, este de 24 luni de la data cumpararii, mai putin pentru produsele care au pe certificatul de garantie sau factura de achizitie un alt termen specificat. Produsele sunt noi, in ambalaje originale.
Nu se acorda garantie pentru produse consumabile.

Lipsa documentelor
Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!

Lipsa ambalajului original
Produsele se prezinta in unitatile service in ambalajele originale insotite de toate accesoriile care au fost incluse.

Defectiunile provocate de calitatea curentului
In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si st